Over mij

Love-Lies is in april 2021 opgericht door Lisa Spijkers. 

Tijd om mezelf voor te stellen. Mijn naam is dus Lisa Spijkers en ik hou van lekker creatief bezig zijn. Dit kan vanalles zijn maar sieraden (en dan vooral kralen) hebben mijn voorkeur. Ik vind het heerlijk om tijdens het tv kijken op de bank te werken aan de leukste sieraden. Dit lukt natuurlijk niet altijd even goed en hierdoor mis ik soms compleet de film of serie die ik aan het kijken ben.

Ik heb heel lang getwijfeld of ik meer wilde doen met mijn passie voor sieraden maar begin 2021 heb ik de beslissing genomen om me eindelijk eens in te schrijven bij de KvK en mijn eigen webshop te beginnen. Dit was best even spannend maar ik ben heel blij dat ik de stap gemaakt heb.

Naast mijn baan als Project Controller ben ik graag in mijn vrije tijd bezig met het bedenken en maken van de mooiste sieraden maar om genoeg aan te kunnen bieden, en voldoende te kunnen wisselen, wordt ook een deel van de collectie ingekocht.

Wat je terug vindt in de webshop zijn sieraden en accessoires waar ik zelf volledig achter sta. Af en toe echt wat seizoenssieraden of trendy items, maar alles wat te vinden is op de website zou ik het liefst ook toevoegen aan mijn privé collectie.
Ik hou echt van Miyuki kralen maar ook Stainnless Steel (RVS) vind ik een erg mooi en fijn product, omdat dit zo lang mooi blijft. Ik wil graag sieraden en accesoires aanbieden die mooi zijn maar zeker ook betaalbaar waardoor het leuk blijft om af en toe te wisselen in je eigen collectie.

Elke bestelling is voor mij een feestje en een blijk van waardering. Ik vind het super om mijn passie te kunnen delen met jullie en mijn grote droom is Love-Lies te zien groeien.

Kijk eens lekker rond en hopelijk mag ik snel wat moois voor je maken en inpakken. 
Heb je vragen? Dan mag je me natuurlijk altijd een berichtje sturen! 

Liefs, Lisa 

© 2021 - 2024 Love-Lies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel