Retourneren

RETOURBELEID

Bij Love-Lies geloven we in de tevredenheid van onze klanten, en daarom bieden we je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na het annuleren van je bestelling heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen. Het volledige orderbedrag, inclusief de verzendkosten, wordt dan aan je gecrediteerd. Houd er wel rekening mee dat de retourkosten van jou naar onze webshop voor eigen rekening zijn. Voor exacte tarieven kun je terecht op de website van je postbezorger.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, vragen we je het product in de originele staat en verpakking, inclusief alle meegeleverde accessoires, terug te sturen naar het onderstaande adres. Neem contact met ons op via info@love-lies.nl om je retour aan te melden. Na ontvangst van het retour gestuurde product zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product in goede staat is ontvangen.

Retouradres:
Love-Lies retouren
Princenlant 194
5283 BS Boxtel

Houd er rekening mee dat het herroepingsrecht niet van toepassing is op op maat gemaakte producten die via onze webshop zijn gekocht. De verkoop van deze producten is definitief na een succesvolle betaling.

© 2021 - 2024 Love-Lies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel